OM OS


Profil:


Vi skal levere alt inden for musik, anlæg, underholdning og events til den danske befolkning, på alle niveauer.


Vi skal kunne klare alle opgaver, således vi hele tiden er i udvikling og når vores vision.


NÆRVÆRENDE  *  ALSIDIG  *  SERIØST  Historik:


PV-Booking startede i slutningen af april1988, i den lille landsby Tilst 10 km. NV for Århus. Firmaet startede da to unge drenge på 14 år Søren og Lars, blev enige om at tage ud at spille diskotek for sjovt. Siden da, kom både Ole og Jakob med, og mobidiskotek Pladevennerne var født.


Pladevennerne lavede de næste mange år rigtig mange arrangementer ligesom de 4 unge drenge udover diskotek, fik smag for selv at spille musik live. Live musik blev spillet i forskellige bands med andre end de 4 drenge og i forskellige konstallationer. Årene gik, erfaringerne blev større og flere interesser løb til i den efterhånden store gruppe. Bl.a. Kom lyd og lysdesign, sikkerhed/servicepersonale, at underholde og fotografering på programmet. Samtidig med drengene blev ældre og fik familier, må man sande det kan være rigtig svært at få det hele til at hænge sammen.  I 2000 blev Pladevennerne registreret under PV-Booking af Lars Ryge og i dag er navnet PV-Booking og Tourproduktion.Professionelt:


Med over 30 års erfaring og rigtig mange forskellige arrangementer, er der lige så ”stille og roligt” bygget et lille, men meget professionelt bookingfirma op. Bookingfirmaet stiller store krav og garanterer at kvaliteten altid er i top, selvom vi holder vores priser på et niveau, hvor alle kan være med.


Med vores erfaring i bagagen er PV-Booking en god samarbejdspartner klar til alle store, såvel som mindre arrangementer. Vi har altid fingeren på pulsen og laver gerne alt fra  planlægningen, til udførelsen og evaluering. Vi kommer gerne med nye ideer og inputs, hvis I i  forvejen har noget i tankerne, men lige mangler det sidste.  Ja,  alt hvad der har med fest, koncert, sportsarrangement, event, teambuilding, markedsføring og kursus at gøre.

 

Lav et perfekt arrangement, ved at kombinere diskotek med et af vores professionelle orkestre. Dertil kan altid vælges underholdning efter behov. Vi har de sidst sidste mange år lavet rigtig mange sportsarrangementer hvor vi leverer alt fra anlæg og musik, til konkurrencer, events og ikke mindst speak.
NÆRVÆRENDE  * ALSIDIG  *  SERIØST