Tourproduktion


TOURPRODUKTIONVi tager os af alle former for produktion, og tilretter altid efter kundens ønsker. Om det er en enkeltstående produktion, et fast samarbejde eller ligefrem en tour, så kontakt os og hør mulighederne.


Om du har et booking-/musikbureau og mangler en samarbejdspartner til et band eller en decideret tour eller om du har/I er et  band, som mangler lyd og lys til en koncert eller som fast samarbejdspartner, så tager vi os af alt det hårde med logistiken, slæbet og  gearet.


Såfremt vores eget gear ikke lever op til kundens ønske,  har vi samarbejde med de største lyd-, stage eller storskærmsfirmaer i Danmark, så vi altid ermed helt i front. Det er stadig os der har ansvaret, og tager os af planlægningen, ligesom vi vil altid selv være tilstede ved prokdutionsafviklingen, da det er vores navn og slogan som forpligter.


Har du en musikvirksomhed, en festival eller et event, og blot har brug for vores ekspertise, crew eller hands, leverer vi også det. Se mere under "CREW".ALT INDENFOR MUSIK & UNDERHOLDNING